Noordermarkt 400 jaar sinds 1623| ZAT 9.00-16.00 u | MA 9.00 -13.00 u | MA 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten

facebook instagram

Boek STREETWISE

https://www.noordermarkt-amsterdam.nl/uploads/images/ondernemers/Monique-01.jpg

Op de markt: maandagzaterdag

HELP ONS een boek te maken, dat het unieke sociale hart van de Noordermarkt voor eeuwig belicht

Op de Noordermarkt zijn menselijke verbinding en diversiteit nog heel vanzelfsprekend. Al meer dan 400 jaar is iedereen er welkom zonder onderscheid naar kleur, geloof, milieu, nationaliteit, leeftijd of geslacht. Zo’n plek willen we markeren met EEN PRACHTIG INSPIREREND BOEK boordevol foto’s en interviews. Een boek dat het unieke sociale hart van deze markt belicht.

Een klein team professionele vrijwilligers, aangestuurd door Monique Engelenburg (zie foto), werkt inmiddels aan de productie van een brochure (dummy) die een indruk van het uiteindelijk te produceren boek zal geven. De dummy is voor het verkrijgen van subsidies van fondsen, organisaties en de gemeente Amsterdam. De foto’s worden gemaakt door topfotograaf Floris Leeuwenberg. Voor een indruk van zijn fotoboeken kijk op Floris Leeuwenberg.

Helpt u mee om dit boek te kunnen laten drukken ? Voor de productie van de dummy is €6.000 nodig. Uw donatie is heel welkom op NL52 INGB 0103 0339 39 op naam van H. Engelenburg onder vermelding van: FOTOBOEK NOORDERMARKT. Voor vragen en informatie stuur svp een email naar engelenburghenk@gmail.com. Voor algemene informatie over de Noordermarkt en de historie: Noordermarkt Amsterdam. Kijk ook even bij Monique Engelenburg. Klik op de foto's hieronder voor nog meer informatie.