Noordermarkt: leukste markt sinds 1623| ZAT open 9.00-16.00 u | MA open 9.00-13.00 u

facebook instagram
https://www.noordermarkt-amsterdam.nl/uploads/images/fotostroke/Route-1.jpg

Route Noordermarkt

Met de trein

Met de trein naar Amsterdam CS OV Routeplanner. De Noordermarkt ligt op 1.3 km loopafstand van het Centraal Station. Een leuke wandeling van 18 min door de gezellige Haarlemmerstraat.

Met de tram

Bereikbaarheid en mobiliteit OV in Amsterdam. Het openbaar vervoer is veranderd. Tot de aanleg van de Noord/Zuidlijn werd besloten om de bereikbaarheid in Amsterdam te verbeteren. De Noord/Zuidlijn is op 22 juli 2018 in gebruik genomen Routes, tijden en netwerkplattegronden

Met de bus

Centraal Station - IJzijde Amsterdam
stadsbus 18 richting Slotervaart of stadsbus 21 richting Geuzenveld uitstappen Buiten Brouwersstraat. Mogelijkheid om de route te checken: Routes, tijden en netwerkplattegronden

Met de fiets

Algemene informatie over fietsen in Amsterdam Fietsen in Amsterdam
Ga je op de fiets naar de Noordermarkt vraag dan een fiets met een mandje of met fietstassen, als deze beschikbaar zijn. Dat is handig om je aangekochte spullen in te doen Fiets huren in Amsterdam

Met de auto:

ANWB Routeplanner
De NOORDERMARKT zelf heeft geen huisnummer en ligt ingebed tussen de Lindengracht, Prinsengracht en Westerstraat. De NOORDERKERK staat op de Noordermarkt en het adres is Noordermarkt 48, 1015 NA Amsterdam in de Jordaan.

Parkeren in Amsterdam

Parkeren + Reizen (P+R) is voor bezoekers van Amsterdam de slimste manier om te parkeren. Het zijn parkeerterreinen aan de rand en in de buitenwijken van de stad.

Kies voor P+R Zeeburg en met tram 26 kunt u naar het CS Amsterdam komen. U kunt dan overstappen op bus 21, IJzijde CS, Perron G-K, uitstappen Buiten Brouwersstraat en dan is het 6 min lopen naar de Noordermarkt. U kunt ook 18 min lopen vanaf het CS Amsterdam rechtsaf Prins Hendrikkade, via Haarlemmerstraat en bij Prinsengracht/Korte Prinsengracht naar links en rechts Brouwersburg over en dan ziet u links de Noordermarkt liggen.

Een goed alternatief is om uw auto in de omgeving van het CS Amsterdam te parkeren bij de Parkeergarages van Q-Park in de buurt van de Noordermarkt.

(afbeelding: cartografie eigen werk van Jan Willem van Aalst)