Noordermarkt meer dan 400 jaar - sinds 1623 | ZAT open 9.00-16.00 u | MA open 9.00-13.00 u |

facebook instagram

Nelleke Schiphorst

https://www.noordermarkt-amsterdam.nl/uploads/images/ondernemers/Nelleke-01.jpg

Op de markt: zaterdag

Het begon allemaal…

op de Winterfair van landgoed de Mariënwaerdt in 2014. Daar had ik een stand gehuurd voor 3 dagen om mijn bijzondere reizen in Frankrijk te promoten. Ik had ook wat sieraden meegenomen van een bevriende kunstenares, Nynke van Amersfoort, om voor haar te verkopen. De opbrengst van die dagen was niet spectaculair, maar de gevolgen voor mij wel! Ik ontdekte hoe leuk ik het vond om op een markt te staan, mensen te ontmoeten en te enthousiasmeren. En zo kwam ik op de Noordermarkt op zaterdag terecht, waar ik nu nog steeds met regelmaat te vinden ben. Inmiddels sta ik ook op andere plekken, zoals op de Zutphense weekmarkt op donderdagochtend, op de TROTS-markten in Baarn en Roosendaal en –sinds 2016- jaarlijks op de Kerstmarkt van Kasteel Middachten in De Steeg.

In de periode tussen 2017 en 2020 heb ik de zomermaanden in Zuid Frankrijk op de markt gestaan. Een geweldig avontuur waarvan ik heel erg genoten heb. Wanneer en waar op de markt www.nellekeschiphorst.com/markten.

Foto’s en meer informatie vind je op mijn website www.nellekeschiphorst.com

In de wintermaanden verkoop ik:
* 100% wollen sjaals van het merk Otracosa; * sjaals, mutsen en poncho’s in een combinatie van wol, cashmere en viscose;
* sjaals uit Nepal van gevilte wol op zijde in sprekende kleuren;
* zelf gebreide polswarmers van 100% wol; * wollen vesten; * grote katoenen tafelkleden (280x220).
In de zomermaanden, vanaf april, verkoop ik:
* luchtige viscose IKAT-vestjes in vele kleuren;
* sjaals van het merk Otracosa in linnen/katoen;
* grote katoenen tafelkleden (280x220), veelkleurig en in blockprint;
* jurkjes in katoen en linnen in diverse kleuren.

WEBKRAAM: Tijdens de Corona pandemie heb ik een plan, waar ik al een tijdje mee rondliep, gerealiseerd: het openen van een webkraam, waar ik mijn mooie sjaals en andere artikelen kan laten zien: www.nellekeschiphorst.com/de-webkraam. Hebt u vragen of wilt u iets bestellen dan kan dat via het contactformulier op de website of via mijn mailadres nellekeschiphorst@planet.nl.